امکان سنجی و سنجش کارایی پیش بالینی سلول های CD7 CAR T دارای گیرنده ویرایش نشده CD7 برای بدخیمی های سلول T
هدف گیری با واسطه گیرنده آنتی ژن کایمریک (CAR) برای آنتی ژن های دودمان T در درمان بدخیمی های خونی اغلب با خود هدف گیری سلول های CAR T یا تمایز بیش از حد آنها که ناشی از سیگنال دهی ثابت CAR است، مسئله ساز شده است. بیان CARهایی که CD7 را هدف قرار می دهند، یک آنتی ژن سلول pan-T که به شدت در بدخیمی های سلول T و برخی از لوسمی های میلوئیدی بیان می شود، کشندگی خودی قوی ایجاد می کند و اغلب به استراتژی های اضافی مانند ویرایش ژن CD7 نیاز دارد.
در این مطالعه، محققان نشان داده اند که میتوان از کشندگی خودی سلولهای T CD7 CAR با استفاده از ایبروتینیب و داساتینیب، مهارکنندههای فارماکولوژیک کینازهای سیگنالدهنده کلیدی CAR/CD3ζ، به طور کامل جلوگیری کرد. افزودن ایبروتینیب و داساتینیب تکثیر ex vivo سلولهای CD7 CAR T ویرایش نشده را بهبود بخشید و امکان بازیابی سمیت سلولی کامل با واسطه CAR را در شرایط in vitro و in vivo پس از حذف مهارکنندهها فراهم کرد. سلولهای CD7 CAR T ویرایش نشده به مدت طولانی باقی ماندند و فعالیت ضد لوسمی پایدار را در دو مدل موش پیوندی زنوگرافت لوسمی حاد لنفوبلاستیک سلول T انسانی (T-ALL) با انتخاب سلولهای CD7-CAR T مقاوم به کشندگی خودی با واسطه CD7 حفظ کردند که از نظر فعالیت رونویسی شبیه به سلول های کنترل CD7 CAR T دارای گیرنده CD7 ویرایش شده بود.
در نهایت، امکان ساخت cGMP سلول های CD7 CAR T اتولوگ ویرایش نشده برای بیماران مبتلا به بدخیمی های CD7+ نشان داده شد و یک کارآزمایی بالینی فاز I (ClinicalTrials.gov: NCT03690011) با استفاده از این رویکرد آغاز گردید. این نتایج نشان میدهد که مهار دارویی سیگنالدهی CAR، امکان تولید سلولهای CD7 CAR T عملکردی را بدون مهندسی اضافی فراهم میکند.