استفاده از سلول های CAR-T برای درمان سرطان های پوستی در مطالعات پیش بالینی

 In تازه ها

محققین در مطالعه ای پیش بالینی از سلول های CAR T مهندسی شده برای مقابله با تومورهای پوستی استفاده کرده و در ادامه جایگاه های تومور پوستی را با نور آبی LED تحریک کردند. استفاده از این رویکرد درمانی و خلاقانه موجب کوچک شدن اندازه تومورها به میزان هشت تا نه برابر شد. این نتایج در هشت مورد از نه مورد موشی که مورد تست قرار گرفتند مشاهده شد.

 این در حالی است که سلول های CAR T بدون تحریک با نور و به خودی خود قادر به مهار رشد تومور نبودند. برای ایجاد این سلول های CAR T، محققان یک سوئیچ روشن و خاموش شدن را روی این سلول ها نصب کردند که به آن ها اجازه روشن کردن سلول های CAR T در جایگاه های خاص بدن(ناحیه هدف) را می دهد.

این سوئیچ از دو پروتئین مهندسی شده قرار گرفته درون سلول های CAR T استفاده می کند که زمانی که در معرض پالس های نور آبی قرار می گیرند به یکدیگر متصل می شوند و موجب بیان گیرنده هدف قرار دهنده آنتی ژن می شوند. از آن جایی که این نور قادر به نفوذ به عمق بدن است، محققان بر این باورند که می توان از این رویکرد برای سایر تومورهای توپر نزدیک به سطح پوست نیز استفاده کرد. در گام بعد، محققین این رویکرد را در مورد سرطان ملانوما تست خواهند کرد.

Reference:https://advances.sciencemag.org/content/6/8/eaay9209

Start typing and press Enter to search